Cranio Transit - biodynaaminen kraniosakraaliterapia ja energiahoidot

Takaisin kotiin; omaan kehoon, virtaukseen ja elämänvoimaan

Biodynaaminen kraniosakraaliterapia on lempeä, voimavarakeskeinen kosketushoito, joka palauttaa sinut omaan virtaukseesi ja elämänvoimaasi. Hoitoaikaan (90min) sisältyy sekä alku- ja loppujakaminen. Hoito tehdään vaatteiden päältä ja yhdessä otteessa voidaan olla pidemmänkin aikaa, mikä mahdollistaa syvemmän kehoon ja itseen laskeutumisen. Useimmiten hoito tapahtuu hiljaisuudessa, mutta kehosta voi myös nousta jaettavaksi vanhoja muistikerrostumia. Kosketus on arvostavaa, tilaa antavaa ja luonteeltaan manipuloimatonta. Tässä olemisen hiljaisuudessa ja tuetuksi tulemisen kauneudessa kehon oma sisäinen viisaus aktivoituu ja alkaa toteuttaa omaa matkaansa kohti eheyttä, tasapainoa ja vapaampaa energiavirtausta. Jokainen hoito avautuu omana erityisenä matkanaan ja hoitokerrat voivat olla keskenään hyvinkin erilaisia, vaikka itse hoidon muoto pysyykin samana.

Cranio Transit -hoidon lähtökohta on biodynaamisessa kraniosakraaliterapiassa. Hoidon alussa asetettu hoitointentio voi avata hoitoon myös muita syvempiä tasoja. Hoidossa saattaa nousta kutsu shamanistiselle työskentelylle- ja näkemiselle ja pyynnöille. Yleistä on esimerkiksi vanhojen energiasäikeiden katkaisu niihin tahoihin, mitkä eivät meitä enää palvele - elämänenergian kutsuminen takaisin kotiin. Cranio Transit -hoito tarjoaakin erityistä tukea elämän siirtymäkohtiin. Lempeä hoitomuoto soveltuu kaikille. Eikä hoidossa kohdattavaksemme ikinä tule enempää kuin mihin olemme jo valmiit.

Teen myös voimallista Elämänkosketus -energiahoitoa, hoito on mahdollista vastaanottaa myös etänä. Elämänkosketus -energiahoito, elämänenergia-hoito, valopallo, välitetään kauttani korkeimmasta ja puhtaimmasta rakkaudesta käsin, hoidettavan korkeimmaksi parhaaksi tähän hetkeen. Valopallon energia kulkeutuu hoidettavassa, sinne missä tilaus on, hoitaen niin fyysistä kehoa kuin energiakehoakin. Hoidossa ollaan yhteydessä hyvinsamankaltaiseen elämänenergiaan kuin cranio transit -hoidossakin, enkä hoitajana ohjaile enkä manipuloi lainkaan tuon energian kulkua. Kehosi viisaudessa on kaikki avaimet odottamassa sinua.

Craniohoidon hinta 95e/ 90min (sis. 24% alv.) Elämänkosketus -energiahoito 75e/60min (sis. 24%alv.). Maksuvaihtoehdot lasku tai käteinen
Hoidon varaukset ja tiedustelut mieluiten tekstiviestillä: Marika Aro 040-2591188 tai sähköpostilla marikaaro@gmail.com
Vastaanotot Hoiva Shantissa, Runeberginkatu 43, 4krs ja oikealle
 

kranio

Hoitokokemuksia:
"Marikan hoito oli vahva ja voimallinen. Hänen täydellinen läsnäolonsa ja hänestä loistava kirkas valo olivat läsnä koko hoidon aikana.Hänen kunnioittava lähestyminen ja toisen kuunteleminen olivat kauniita kokemuksia.
Hoidossa minulle avautui mielikuvia eri kehon osista ja niiden kautta sain oivalluksia elämän tilanteeseeni ja mieltäni askaruttaviin kysymyksiin. Hoito oli kokonaiseksi tekevä. " nainen, 57 vuotta

"Marikan hoito oli todella voimallinen. Koin paljon erilaisia tuntemuksia matkan varrella. Välillä tunsin riemua, välillä euforiaa ja syvää rentoutumista, olemisen tilaa, mikä ei ole minulle ominaista. Hoidon loppupuolella koin valtavan humpsahduksen, jossa täytyin valtavalla määrällä energiaa, valoa ja rakkautta. Tuli olo että sain omat energiani takaisin. Minulle palautettiin energiani, jotka olivat olleet levällään pitkin maailmaa. Tuli tunne että saavuin kotiin."
nainen, 38 vuotta