Kylli

Kylli on joogakoulu Shantin omistaja ja pääopettaja. Hän on ammatiltaan fysioterapeutti ja joogaopettaja. Hänen lempeän leikkisillä hathajoogatunneillaan vahvistetaan ja notkistetaan sekä fyysisiä että henkisiä muskeleita. Kylli järjestää lukuisia hyvinvointimatkoja kotimaahan, Eurooppaan ja Aasiaan, sekä opettaa tulevia joogaopettajia Shantin joogaopettajakoulutuksessa.
"Ole kuin kynä Jumalan kädessä ja salli Hänen kirjoittaa kauttasi rakkauskirjeitä
-Äiti Teresa 

Marjaana

Marjaana opettaa Shantissa hathajoogaa,Yin-joogaa sekä Yin&Yang-joogaa.  Marjaana on yksi Shantin senioriopettajista. "Nyt saat salaisuuteni. Se on hyvin yksinkertainen: Ainoastaan sydämellään näkee hyvin. Tärkeimpiä asioita ei näe silmillä."

Emmi

Emmi on äitiyslomalla syksystä 2018 alkaen. Emmi opettaa pilatesta. Hän on valmistunut tanssijaksi Tampereen konservatoriosta 2006. Pilates-opettajakoulutuksensa hän suoritti 2006-2008 Pilates Place Tampereella mentoristudionaan Pilates Place Southwest Lontoossa. Hän on harrastanut monipuolisesti erilaisia liikuntalajeja, mutta innostui erityisesti tanssista. Tanssin kautta löytyi myös Pilates. 2016 Emmi valmistui Third Generation Pilates Teacheriksi ja on nyt Comprehensively Trained Pilates Teacher of Lolita´s Legacy.

"Hyvä fyysinen kunto on onnellisuuden perusta" -Joseph Pilates

 

Kati

Kati ohjaa hathajoogaa, joogapilatesta, äitiysjoogaa ja vauva-vanhempijoogaa. "Valitse ne ajatukset ja teot, jotka tuovat lisää valoa elämääsi. Sydämen ääntä kuuntelemalla löydät vastaukset kaikkiin mysteereihin."

Tarja

Olen rakastanut tanssia ja liikkumista lapsesta asti. Liikkuminen on minulle elämäntapa. Jazz- ja modernitanssi kuuluivat nuoruuteeni musiikin opiskelun lisäksi. Vuonna 1994 tutustuin Astanga-joogaan ja harjoitin sitä intensiivisesti monta vuotta. 2000-luvun alussa tutustuin Janice Redmaniin ja hänen Bodylogic (myöh.Bodyflow) nimiseen kehonhuoltotuntiin. Olin vuosia Janicen oppilaana ja myöhemmin työskentelimme yhdessä. Janiceltä opin paljon liikkeen dynamiikasta ja ihmiskehosta.

 

 

Jivan

Jivan Mukta is a Certified Kundalini Yoga Teacher, Teacher Trainer and Meditative Healing practitioner. "The Truth is in us. There are no real limitations unless we believe there are. Remove your emotional blocks and you mental obstructions. Happiness is our birthright and patience pays the effort we make." www.kundaliini.com

Lana

Lana opettaa Astangaa, Hathaa, Pranayamaa ja Ayurvedaa. "Dance as though no one is watching you. Love as though you have never been hurt before. Sing as though no one can hear you. Live as though heaven is on earth." www.lanaprana.fi

Terhi

Terhi ohjaa pilatesta. Hän on kouluttautunut Somatic Pilates -ohjaajaksi ja valmistunut vuonna 2016 Third Generation Pilates Teacheriksi ja on nyt Comprehensively Trained Pilates Teacher of Lolita´s Legacy. Terhin tunneilla annetaan hetki aikaa itselle. Olo on tunnin jälkeen kevyt ja mieli kirkas. "10 kerran jälkeen tunnet eron, 20 kerran jälkeen näet eron, 30 kerran jälkeen sinulla on uusi keho." -Joseph Pilates-"

Miisa

Miisa opettaa Shantissa Astangajoogaa. Suhtaudun intohimoisesti joogan opettamisen lisäksi kokonaisvaltaiseen terveyteen ja hyvinvointiin. Tavoitteeni tunneilla on välittää oppilaille välineitä oman kehon ja mielen tasapainon ylläpitoon. "Stop acting so small. You are the universe in ecstatic motion."
-Rumi

Meri

Meri Mort ohjaa luovalla tyylillään hathajoogaa Shantin tiistaipäivässä 11-12:30. Opetuksessa Merille tärkeintä on vapautuminen, tutkiva ja pehmeä asenne sekä ihmisen ainutlaatuisuuden huomioiminen. Pranayamat ja kehon luonnollinen spiraaliliike tulevat tutuksi monipuolisella tunnilla joka sopii aloittelijoille, mutta myös pidempään tehneet löytävät uusia näkökulmia harjoitukseensa. Meri on ohjannut joogaa yli 10 vuotta ja ottaa vaikutteita mm. Scaravelli ja 5 Elements -suuntauksista. Hän on toinen Shantin joogaopettajakoulutuksen pääopettajista.

Almer

Almer on monitaituri Tallinnasta. Hänen valtakuntaansa kuuluu tanssit afrikkalaisista rytmeistä kilpatanssiin. Hän villitsee shantilaisia  pitämällä villejä tanssitunteja sekä rauhoittavia soundhealingeja. Almer on opiskellut erilaisia kehon -ja mielenhuoltomenetelmiä Thaimaassa sekä sound healingia Australiassa, Itävallassa sekä Englannissa.

Paula

Paula ohjaa Tension Releasing Exercises (TRE) yhteisharjoituksia HoivaShantissa. Koulutukseltaan hän on VTM ja psykoterapeutti. Hän on harrastanut joogaa ja meditaatiota vuodesta 2000.Psykoterapeuttinen yksityisvastaanotto keskiviikkoisin HoivaShanti.

"Rakkaus ja dialogia pitävät ihmiset suhteissa, sekä ihmiset että suhteet elävinä" -P. Holm-

 

Taavi

Taavi opettaa rajajoogaa, klassillista joogaa ja meditaatiota sekä joogafilosofiaa. Talvikuukausina hän asuu Intiassa jooga-ashramissa ja joogaa hän on harrastanut 50 vuotta ja meditaatiota 43 vuotta. 

"Jooga on mielenliikkeiden lakkaamista." Patanjalin jooga-ajatelmat I:2.

Kirsi

Kirsi on joogaopettaja, fysioterapeutti, koulutettu doula ja äiti. Hän opettaa Shantissa äitiysjoogaa, äiti+vauva joogaa sekä hatha- ja yin-joogaa. Kirsi painottaa tunneillaan oman kehon kuuntelua ja lempeää sekä rakastavaa suhtautumista omaan itseen. Hänen tunneillaan lempeiden harjoitteiden kautta mielikin tyyntyy ja kokonaisvaltainen hyvinvoinnin tunne lisääntyy. Kun mieli on tyyni on helpompi kokea tietoisuutta ja kiitollisuutta myös arjessa. "Koe se kiitollisuus, jota juuri nyt voit tuntea."

Kirsi on erityisesti syventynyt äitiysjoogan ohjaamiseen. Tunneilla hoidetaan kehoa ja mieltä raskauden tuomat muutokset lempeästi huomioiden sekä etsitään yhteyttä kohdussa kelluvan vauvan tai useammankin kanssa. Kirsi pitää kerran kuussa myös synnytykseen valmentavan äitiysjoogakerran, jonka ajankohdan löydät viikko-ohjelmastamme.

 

Salla

Salla ohjaa perjantai-aamussa slowjoogaa, joka on hidasta, rauhoittavaa, vahvistavaa ja yksilölliset tarpeet huomioivaa. Salla tekee myös shiatsuam joogahierontaa ja urheiluhierontaa. Kehoterapian ja joogan yhdistäminen onkin hänelle loputon kiinnostuksen kohde. "Onni ei ole määränpää vaan tapa matkustaa."

Emma

Emma opettaa pilatesta. Hän on käynyt pilatesopettajakoulutuksensa Pilates Place Tampereella, jossa myös aloitti pilateksen opettamisen. Emma valmistui Third Generation Pilates Teacher -koulutuksesta keväällä 2016 ja on siten Comprehensively Trained Pilates Teacher of Lolita’s Legacy. Hän on ammatiltaan myös fysioterapeutti, ja pilateksen periaatteet tukevat erinomaisesti näkemystä kehon kauniista linjauksesta ja ekologisesta käytöstä. Halu jakaa pilateksen hyödyt toivat Emman pilatesopetuksen pariin.

"Kärsivällisyys ja sinnikkyys ovat elintärkeitä ominaisuuksia, kun tavoitteena on onnistuminen missä tahansa vaivan arvoisessa pyrkimyksessä." -Joseph Pilates

 

Emilia

Emilia ohjaa hathajoogaa pilke silmäkulmassa. Emilian tunteja värittää ilo, leikkisyys, turvallisuus, inspiraatio luonnon elementeistä sekä elämän ihmeiden hämmästely. Hän kannustaa harjoituksessa omakohtaisen tietämyksen kehittämiseen, jolloin joogaharjoituksessa nousseet oivallukset voivat auttaa arkisessa elämässä.

Emilialla on RYT500 ja Joogakoulu Shantin joogaopettajakoulutukset ja hän harjoittaa aktiivisesti zen-meditaatiota buddhalaisessa Bodhidharma ry:ssä.

 

Sami

Sami ohjaa Miestenjoogaa keskiviikkoisin klo 19:00-20:30. Samin joogamatka alkoi hathan, taichin ja tiibetiläisten liikkeiden kanssa 1990-luvun lopulla. Keväällä 1999 astangajoogan hikinen harjoitus vei Samin syvemmälle mielen ja kehon tuntemuksiin. Sami on ohjannut astangaa vuodesta 2001 ja avustanut Lino Mieleä Suomessa ja Intiassa sekä harjoitellut Pattabhi Joisin kanssa Intian Mysoressa ja Helsingissä. Astangajooga on tuonut Samille opetuskokemusta Pariisissa, Chicagossa, Yokohamassa, Manilassa ja Oslossa. Vuosien myötä hän on syventänyt kokemustaan pranayama-mestari O.P.Tiwarin ohjauksessa Intiassa.

Nykyisin Sami matkustaa Suomessa ja Euroopassa pitämässä pranayama- ja astanga-kursseja, ja hän avustaa Sudhir Tiwarin pranayama-kursseilla Helsingissä ja Oslossa. Sami on vakuuttunut hengitysharjoitusten terapeuttisista vaikutuksista terveyteemme. Siksi onkin helppo sanoa, että tietoinen hengittäminen vahvistaa kehon ja mielen tasapainoa.

 

Sara

Sara ohjaa lempeällä ja tutkivalla otteella joogaa. Tunneilla yhdistyvät muun muassa hathajoogan perusasanat, virtaavuus ja vapaa liike. Tärkeää on hengityksen, rytmin ja liikkeen luominen sisältäkäsin- Jooga on kokonaisvaltainen kehon ja mielen tanssi! Sara pitää eri asioiden yhdistelemisestä luovalla tavalla ja ottaa vaikutteita monesta mm. musiikista, taiteesta, elementeistä, luonnosta, eläimistä ja omasta lapsestaan.

"Kehosi on instrumentti, jota sinä soitat"

Saralla on RYT 500 joogaopettajakoulutus, Shantin joogaopettajakoulutus ja Kundaliinijoogaopettajakoulutus, Taso 1

 

Iiris

Iiris Raipala on valmistunut sertifioiduksi iyengarjoogaohjaajaksi vuonna 2012, ja toiminut opettajana jo yli 15 vuotta. Hän toimii Helsingin suunnalla freelancer-joogaohjaajana joogakouluissa, kouluissa ja lukuisissa firmoissa. Iiris on kehotietoisuuden laaja-alainen ammattilainen (tanssitaiteen maisteri 2004) ja itsensä jatkuva kouluttaminen ja kehittäminen on hänelle elinehto. Iiriksen vahvuus opettajana on luova, tutkiva ja dialoginen opetustyyli dogmaattisuuteen kangistumatta. Intohimo opettamiseen ja kyky kohdata jokainen oppilas yksilöllisesti ja myötätuntoisesti on syventynyt pedagogisten maisteriopintojen (Taideyliopisto) ja 1-vuotisen Working with People -holistic counselor -koulutuksen myötä.
Tanssi ja taiteilijuus luovat joogalle tärkeän vastapainon. Iiris onkin opettanut paljon joogaa juuri tanssijoille.

Kaisa

Kaisa ohjaa torstai-illoissa yin-joogaa mindfulnessin mausteilla. Kaisa on pitkän linjan hyvinvointivalmentaja, luennoitsija ja tietokirjailija. Kaisa tutustui joogaan vuonna 2009 asuessaan vielä Tampereella. RYT200-joogaopettajakoulutuksensa Kaisa on käynyt Villa Mandalassa. Kaisa valmistui mindfulness-pioneeri Leena Pennasen Mindfulness-ohjaaja CFM® -koulutuksesta keväällä 2018. Kaisa ohjaa palauttavaa joogaa lempeällä tavalla: jokainen osallistuja pääsee tutustumaan oman keho-mieli-sydän -kokonaisuuteensa juuri sellaisena kuin se tässä hetkessä on.

Jessica

Jessica is in the process of becoming a GYROKINESIS® Trainer. She has studied in Rome at the prestigious White Cloud Studio with Master Trainers Elisabetta Carnevale and Pietro Gagliardi, and is currently taking her teacher training with GYROKINESIS® Master Trainer Marika Vannuzzi. She leads her classes with a belief that systems like GYROKINESIS®, GYROTONIC® and Yoga unlock your deeper power and intuition, resulting in a happier more fulfilling life where you get to express your creativity and truest nature.