Joogamatka Portugaliin 27.10.-3.11.2019!

TERVETULOA LUMOAVAN PORTUGALIN JOOGAMATKOILLE
KYLLI KUKKIN KANSSA 

NAZARÉ (Hotel Miramar Sul****)

VIIMEINEN ILMOITTAUTUMISPÄIVÄ 16.9.

PORTUGALI on Kylli Kukkin joogamatkojen uusi ihastuttava kohde loka-marraskuun vaihteessa. Lähde Kyllin kanssa lumoavalle löytöretkelle Nazaréhen, Keski-Portugalin luonnonkauniin hopearannikon Costa da Pratan helmeen!

Nazaréssa pääset kokemaan aidon vanhan kalastajakylän lumoavan alkuperäistä ja mystistäkin ilmapiiriä - edessä avautuvan Atlantin aaltojen vyöryessä loputtomasti hienolle hiekkarannalle. Tarjolla on myös merellisiä makuja, valloittavia viinejä ja rentouttavia merivesihoitoja ainutlaatuisen mineraalirikkaassa thalassokylpylässä.

Yhteisillä retkillä tutustutaan 20 vuotta Portugalissa asuneen suomalaisen paikallisoppaan johdolla lähiseutujen kiehtoviin kohteisiin kuten Mira de Airen tippukiviluoliin, Fátiman pyhiinvaelluskeskukseen sekä Alcobaçan keskiaikaiseen luostariin, "rakkauden puutarhaan" ja viinitilaan. Luvassa on myös mielenkiintoinen kierros pääkaupungissa Lissabonissa.

VARAA MATKASI: mika.palo@sublutour.com tai puh.040 5036753

VIIMEINEN ILMOITTAUTUMISPÄIVÄ ON 16.9.2019!!!

---

HINTA: 1033€ + 360€ (lennot) sisältää Kyllin aamu- ja iltajoogat ja luennot, suorat reittilennot aterioineen ja juomineen, tilausbussikuljetukset, 6 yön hotellimajoituksen jaetussa 2 hengen huoneessa merinäköalalla, monipuoliset noutopöytäaamiaiset, suomeksi opastetut retket, merivesikylpyläkäynnin ja herkullisen läksiäisillallisen perinteisen fadomusiikkiesityksen kera), lisämaksu yhden hengen huoneesta: 240€

Matkanjärjestäjä: SUBLU Tour Portugal (www.sublutour.com/fi) on portugalilainen matkatoimisto, joka on järjestänyt lukuisia Portugalin-matkoja suomalaisryhmille vuodesta 2014 lähtien. Kuulumme paikalliseen Grupo Miramar -yritysryhmään ja olemme Portugalin matkatoimistojen liiton (APAVT) jäsen nro. 1532. Meillä on kaikki matkatoimistolta vaadittavat vakuutukset ja osallistumme Portugalin matkatoimistojen matkavakuusrahastoon. Vakituiseen henkilökuntaamme kuuluu kaksi Portugalissa asuvaa suomalaista.

portugal 1portugal 2

 

VIIMEINEN ILMOITTAUTUMISPÄIVÄ 16.9.!!!