Pilates Startti 90 min 1.10., 4.10., 8.10., 11.10.

Pilates Startti 90 min (hinta 25€)

1.10 to kello 18.15-19.45 Terhi Tohni
4.10 su kello 11.30-13.00 Emmi Nevala
8.10 to kello 18.15-19.45 Terhi Tohni
11.10 su kello 14.30-16.00 Emmi Nevala

Pilates Startti on erinomainen tapa aloittaa Pilates harjoittelu. Startin jälkeen voit jatkaa harjoittelua pilateksen viikkotunneilla. Pienessä ryhmässä (max 9 hlö) saat yksilöllistä ohjeistusta ja opit pilateksen perusteet. Startissa opetellaan mm. pilateshengitystä, lantion neutraalin asennon tunnistamista, lantionpohjan lihasten aktivointia ja lapatuen käyttöä.

Pilates on lempeän tehokas laji, jossa vahvistetaan selkärankaa tukevia lihaksia. Pilates harjoitukset parantavat ryhtiä, vahvistavat keskivartaloa, lisäävät lihasten joustavuutta ja pitävät selkäsi terveenä. Harjoitukset tehdään keskittyneesti tarkassa ohjauksessa hengityksen rytmittäminä.

Varaa paikkasi Pilates Starttiin. Ota askel vahvempaa ja tasapainoisempaa kehoa kohti! Varaus tehdään www.jooga.fi sivulta viikko-ohjelman kautta.

Pilates Startin jälkeen 10 kerran kortin (140€/130€) oston yhteydessä saat Pilates Toesox- sukat ja piikkipallon kaupan päälle (arvo 23€). 

emmiemmi 2emmi 3

Ylös


RYT 30H YIN Jooga Opettajakoulutus 9.11.10.

inka

Ylös


Pranayama jatkokurssi 15.10. ja 29.10. klo 18:30-20:30

Oletko tutustunut mihin kaikkeen syvähengityksellä voi vaikuttaa?
Pranayama on pidemmälle viety oppi erilaisia hengitystekniikoita ja niiden hyödyntämistä ihmisen eheytymiseen, parantumiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Pranayama vaikuttaa syvällä, solutasolla asti, sillä on syväluotaavia kokemuksia kehoon, mieleen ja koko ihmisen hyvinvointiin.
Kurssin aikana käymme läpi sekä teoriaa että tekniikat. Tämä kurssi tuo varmasti lisää motivaatiota itsenäiseen harjoitteluun ja lisää tietysti elinvoimaa!

"Breath is the bridge between the body and your thinking process called mind. Your breath is like a barometer that registers both yoyr mental and physical conditions. The science of BREATH is the science into ITSELF." Swami Rama

Esim Surya bhedana pranayama parantaa verenkiertoa ja ruoansulatushäiriöitä, uudistaa aivosoluja, puhdistaa poskionteloita, vähentää ilmavaivoja, tasapainottaa vata doshaa sekä kohottaa alhaista verenpainetta. Myös jotkut loiseläimet poistuvat kehosta tämän tekniikan ansiosta.
Ujjayi-pranayaman säännöllinen harjoitus kiihdyttää aineenvaihduntaa, auttaa kurkun ja keuhkojen limaisuuteen, rauhoittaa hermostoa ja lievittää masennusta, poistaen negatiiviset ajatukset ja tuntemukset kehosta ja mielestä. Harjoituksella on myös suotuisa vaikutus ruoansulatukseen ja ravinteiden imeytymiseen. Ujjayi poistaa myös liiallista lämpöä kehosta.
On todella tärkeää hyvinvoinnin kannalta pitää stressitaso alhaalla (elämä on itsessään stressi, varsinkin hektinen elämä kaupungeissa). Hyvinvoinnin vuoksi pranan=elinvoiman tulee virrata meissä vapaasti. Tunnemme helpommin onnellisuuden, ilon ja tarmokkuuden tunnetta ja vastustuskyky pysyy vahvana sekä aineenvaihdunta toimii optimaalisesti.

Pranayama=hengitysharjoitukset ennaltaehkäisevät stressitason nousua ja myös alentavat stressiä. Säännöllinen harjoittelu (jopa 10 min päivässä) tukee hermostoa, emme reagoi niin voimakkaasti stressitilanteisiin, silloin pysymme rauhallisina, aineenvaihduntamme ei häiriinny ja vastustuskykymme pysyy vahvana. Solut puhdistautuvat ja saavat energiaa syvästä hengityksestä.

Ayurveda käyttää pranayama=tekniikoita pitämään vata dosha tasapainossa. Vata dosa on ainoa liikkuva dosha ja pranayama-harjoitukset pitävät vatan liikkeen tasapainossa. Jos vata dosha liikkuu liikaa, se häiriintyy ja kehossa syntyy epätasapainotila. Vatan epätasapaino vaikuttaa muihin dosheihin. Pranayama-harjoitukset poistavat myös kuona-aineet kehosta ja mielestä.


Hinta: Early bird hinta on 65€ ja 7.10 jälkeen 75€
Ajankohta: 15.10 ja 29.10 klo 18.30-20.30

Paikka: Joogakoulu Shanti


Facebook tapahtuma - Pranayama jatkokurssi https://www.facebook.com/events/701404687389785?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[%7B%22mechanism%22%3A%22surface%22%2C%22surface%22%3A%22edit_dialog%22%7D]%7D
Lisätietoa ja ilmoittautuminen: lana@lanaprana.fi
www.lanaprana.fi tai puh.0451313121

Kurssilla käydään läpi mm.
Uddiyana bandha kriya + Nauli - koko vatsaontelon negatiivisen paineen harjoitus
Simha mudra - leijonan harjoitus
Jivha Bandha - kielen lukko
Brahma mudra - pään kierto
Kapalabhati - loistava kallo
Nadi Shodhana (Anuloma Viloma)

Pranayama-varsinaiset harjoitukset: opit 1:1:2 suhde (edellytyksenä hallitset hyvin kapalabhati harjoituksen)
Surya bhedana - surya-aurinko, bhedana-lävistys, kuumentava pranayama
Shitali - viilentävä pranayama
Ujjayi pranayama
Bhramari - mehiläinen
Opettajasta
Lana Lavanina on kokenut Pranayama-opettaja, jolla on yli 14 vuoden kokemus harjoittelusta ja opetuksesta. Lana on perinteisen pranayama-menetelmän pioneeri Suomessa ja hän on opettanut täällä aktiivisesti vuodesta 2009. Lana on saanut oppinsa maailman arvostetuimmilta pranayama-mestareilta O.P.Tiwarilta ja Paul Dallaghanilta. Tiwarin johtama Joogan tutkimuslaitos, Kaivalyadham sijaitsee Lonavlassa Intiassa.
Lana on Nagpurissa sertifioitu kliinisen Ayurvedan terapeutti, pranayama- ja joogaohjaaja. Lana tekee ayurveda-konsultaatioita ja abhyanga-öljyhoitoja sekä kouluttaa Suomen Ayurveda-instituutissa. Pranayamaa ja joogaa hän opettaa pääosin Joogakoulu Shantissa ja myös muissa joogakouluissa ja retriiteillä ympäri maailmaa mm. Samahita Retreat Center, Koh Samui, Italiassa ja Mallorcalla.
Lanan vahvuus on ayurvedan, joogan ja pranayaman kokonaisvaltainen ymmärrys ja yhdistely hyvinvoinnin edistämiseksi ja ylläpitämiseksi. Näistä kaikista hänellä on pitkä kokemus sekä kansainvälinen koulutus.

 

Ylös


SELLOMEDITAATIO - Tähtien taikaa 16.10. klo 19-20 4.kerros

sellomedis

Ylös


Ammatillinen Shiatsukoulutus

Haku 1.10. mennessä. 

shiatsu_2020_jp.

Ylös


Minulla on ääni - lauluilta 24.10. klo 18

sara

Ylös


Sound & Ritual / Ääni ja Rituaali 25.10. klo 12:30-16:30

mikko

Fasilitoijat: Mikko Heikinpoika ja Vaskilintu
Missä: Joogakoulu Shanti, Helsinki
Milloin: 25.10 klo: 12.30-16.30 (4h)
Hinta: 69€ 
Liput: https://holvi.com/shop/mikkoheikinpoika/product/2ca39c147f3340e4eac641464714d7d8/

Aikataulu:

Aloitus 12.30,
Ensimmäinen osio 12.30-14.30,
Tauko 14.30-14.45,
Toinen osio 14.45-17.00

Ääni ja musiikki ovat aikataidetta, hetken todistamista, itsetuntemuksen työkaluja. Silta, joka luo sanattoman vuorovaikutuksen itsemme, mutta myös toistemme välille. Elämme ajassa, jossa ihmisiä yhteentuovat kokemukset ovat yhä tärkeämpiä. Kun ilmaisemme sitä mikä on autenttista ja totta meille tässä hetkessä, olemme väkevän ja puhtaan ilmaisun edessä.

Tule tutustumaan uudella tavalla omaan äänesi ja kehoyhteytesi voimaan lokakuussa "Ääni ja Rituaali"- työpajaan Joogakoulu Shantiin.

 

Mikko Heikinpoika

Mikko Heikinpoika on vokalisti, multi-instrumentalisti ja musiikintuottaja Suomesta. Hän on uuden aallon livemuusikko, joka kutsuu esiin voimakkaan äänimatkan jossa yhdistyy muinaisia äänenmuodostustekniikoita, live-elektroniikkaa, liveluuppausta, maadottuneita rymejä ja syviä sydänjuuria koskettavia taajuuksia.

Ammentaen pohjoismaisen ja siperialaisen musiikin juurista hän luo kokemuksen, joka tähtää muuntuneisiin tajunnantiloihin. Vaikuttuen luonnosta, mutta myös yltyvästä symbioosistamme teknologian kanssa, voimakkaat rytmit, äänimaisemat ja sielua ravisuttava tanssi kutoutuvat yhteen luodakseen tilaa transsille.

Vaskilintu

Vaskilintu eli Magdalena Mölsä aloitti musiikillisen polkunsa Kansallisoopperassa lapsena. Hän kiinnostui uudelleen musiikista, äänenkäytön parantavista ja terapeuttisista vaikutuksista vuonna 2017 lähtiessään ensimmäisen kerran Etelä-Amerikkaan missä tutustui erilaisiin seremoniallisiin parannuslauluihin ja musiikin tajunnantiloihin vaikuttavaan väkevään voimaan. Häntä inspiroi kaksikulttuuriset juurensa, joissa yhdistyy Etelä ja Pohjoinen, suomalais-ugrilainen mytologia, loitsut sekä yleismaailmalliset sieluun kurottavat muinaiset alkukantaiset äänimaisemat.

Ylös