Kylli

Kylli on joogakoulu Shantin omistaja ja pääopettaja. Hän on ammatiltaan fysioterapeutti ja joogaopettaja. Hänen lempeän leikkisillä hathajoogatunneillaan vahvistetaan ja notkistetaan sekä fyysisiä että henkisiä muskeleita. Kylli järjestää lukuisia hyvinvointimatkoja kotimaahan, Eurooppaan ja Aasiaan, sekä opettaa tulevia joogaopettajia Shantin joogaopettajakoulutuksessa.
"Ole kuin kynä Jumalan kädessä ja salli Hänen kirjoittaa kauttasi rakkauskirjeitä
-Äiti Teresa 

Marjaana

Marjaana ohjaa Shantissa monipuolisia hathajoogatunteja ja Yin-joogaa. Marjaanalla on useita eri joogaopettajakoulutuksia ja hän on Suomen ensimmäisiä yin-joogaopettajia. Shanti oli aikoinaan myös Suomen ensimmäinen joogakoulu, jossa aloitettiin viikottaiset yin-joogatunnit. Marjaana viettää puolet vuodesta Kreikassa toisessa kodissaan ja pitää siellä sekä Madeiralla joogakursseja. 

"Nyt saat salaisuuteni. Se on hyvin yksinkertainen: Ainoastaan sydämellään näkee hyvin. Tärkeimpiä asioita ei näe silmillä.” - Antoine de Saint-Exupéry

 

Emmi

Emmi opettaa pilatesta. Hän on valmistunut tanssijaksi Tampereen konservatoriosta 2006. Pilates-opettajakoulutuksensa hän suoritti 2006-2008 Pilates Place Tampereella mentoristudionaan Pilates Place Southwest Lontoossa. Hän on harrastanut monipuolisesti erilaisia liikuntalajeja, mutta innostui erityisesti tanssista. Tanssin kautta löytyi myös Pilates. 2016 Emmi valmistui Third Generation Pilates Teacheriksi ja on nyt Comprehensively Trained Pilates Teacher of Lolita´s Legacy.

"Hyvä fyysinen kunto on onnellisuuden perusta" -Joseph Pilates

 

Tarja

Olen rakastanut tanssia ja liikkumista lapsesta asti. Liikkuminen on minulle elämäntapa. Jazz- ja modernitanssi kuuluivat nuoruuteeni musiikin opiskelun lisäksi. Vuonna 1994 tutustuin Astanga-joogaan ja harjoitin sitä intensiivisesti monta vuotta. 2000-luvun alussa tutustuin Janice Redmaniin ja hänen Bodylogic (myöh.Bodyflow) nimiseen kehonhuoltotuntiin. Olin vuosia Janicen oppilaana ja myöhemmin työskentelimme yhdessä. Janiceltä opin paljon liikkeen dynamiikasta ja ihmiskehosta.

 

 

Lana

Lana opettaa Astangaa, Hathaa, Pranayamaa ja Ayurvedaa. "Dance as though no one is watching you. Love as though you have never been hurt before. Sing as though no one can hear you. Live as though heaven is on earth." www.lanaprana.fi

Terhi

Terhi ohjaa pilatesta. Hän on kouluttautunut Somatic Pilates -ohjaajaksi ja valmistunut vuonna 2016 Third Generation Pilates Teacheriksi ja on nyt Comprehensively Trained Pilates Teacher of Lolita´s Legacy. Terhin tunneilla annetaan hetki aikaa itselle. Olo on tunnin jälkeen kevyt ja mieli kirkas. "10 kerran jälkeen tunnet eron, 20 kerran jälkeen näet eron, 30 kerran jälkeen sinulla on uusi keho." -Joseph Pilates-"

Miisa

Miisa opettaa Shantissa Astangajoogaa. Suhtaudun intohimoisesti joogan opettamisen lisäksi kokonaisvaltaiseen terveyteen ja hyvinvointiin. Tavoitteeni tunneilla on välittää oppilaille välineitä oman kehon ja mielen tasapainon ylläpitoon. "Stop acting so small. You are the universe in ecstatic motion."
-Rumi

Meri

Meri Mortille tärkeintä on vapautuminen, tutkiva ja pehmeä asenne sekä ihmisen ainutlaatuisuuden huomioiminen. Pranayamat ja kehon luonnollinen spiraaliliike tulevat tutuksi monipuolisella tunnilla joka sopii aloittelijoille, mutta myös pidempään tehneet löytävät uusia näkökulmia harjoitukseensa. Meri on ohjannut joogaa yli 10 vuotta ja ottaa vaikutteita mm. Scaravelli ja 5 Elements -suuntauksista. Hän on toinen Shantin joogaopettajakoulutuksen pääopettajista.

Almer

Almer on monitaituri Tallinnasta. Hänen valtakuntaansa kuuluu tanssit afrikkalaisista rytmeistä kilpatanssiin. Hän villitsee shantilaisia  pitämällä villejä tanssitunteja sekä rauhoittavia soundhealingeja. Almer on opiskellut erilaisia kehon -ja mielenhuoltomenetelmiä Thaimaassa sekä sound healingia Australiassa, Itävallassa sekä Englannissa.

Paula

Paula ohjaa Tension Releasing Exercises (TRE) yhteisharjoituksia HoivaShantissa. Koulutukseltaan hän on VTM ja psykoterapeutti. Hän on harrastanut joogaa ja meditaatiota vuodesta 2000.Psykoterapeuttinen yksityisvastaanotto keskiviikkoisin HoivaShanti.

"Rakkaus ja dialogia pitävät ihmiset suhteissa, sekä ihmiset että suhteet elävinä" -P. Holm-

 

Salla

Salla ohjaa maanantai-aamussa hathaa, joka on hidasta, rauhoittavaa, vahvistavaa ja yksilölliset tarpeet huomioivaa. Salla tekee myös shiatsua, joogahierontaa, urheiluhierontaa sekä oppilastyönä osteopatiaa. Kehoterapian ja joogan yhdistäminen onkin hänelle loputon kiinnostuksen kohde. "Onni ei ole määränpää vaan tapa matkustaa."

Emma

Emma opettaa pilatesta. Hän on käynyt pilatesopettajakoulutuksensa Pilates Place Tampereella, jossa myös aloitti pilateksen opettamisen. Emma valmistui Third Generation Pilates Teacher -koulutuksesta keväällä 2016 ja on siten Comprehensively Trained Pilates Teacher of Lolita’s Legacy. Hän on ammatiltaan myös fysioterapeutti, ja pilateksen periaatteet tukevat erinomaisesti näkemystä kehon kauniista linjauksesta ja ekologisesta käytöstä. Halu jakaa pilateksen hyödyt toivat Emman pilatesopetuksen pariin.

"Kärsivällisyys ja sinnikkyys ovat elintärkeitä ominaisuuksia, kun tavoitteena on onnistuminen missä tahansa vaivan arvoisessa pyrkimyksessä." -Joseph Pilates

 

Emilia

Emilia ohjaa hathajoogaa pilke silmäkulmassa. Emilian tunteja värittää ilo, leikkisyys, turvallisuus, inspiraatio luonnon elementeistä sekä elämän ihmeiden hämmästely. Hän kannustaa harjoituksessa omakohtaisen tietämyksen kehittämiseen, jolloin joogaharjoituksessa nousseet oivallukset voivat auttaa arkisessa elämässä.

Emilialla on RYT500 ja Joogakoulu Shantin joogaopettajakoulutukset ja hän harjoittaa aktiivisesti zen-meditaatiota buddhalaisessa Bodhidharma ry:ssä. Emilia tekee myös shiatsu-hoitoja Shantissa.

 

Sara

Sara ohjaa lempeällä ja tutkivalla otteella joogaa. Tunneilla yhdistyvät muun muassa hathajoogan perusasanat, virtaavuus ja vapaa liike. Joogassa hän pitää tärkeänä hengityksen, rytmin ja liikkeen luomista sisältäkäsin - Jooga on kokonaisvaltainen kehon ja mielen tanssi! Sara pitää eri asioiden yhdistelemisestä luovalla tavalla ja ottaa vaikutteita monesta mm. musiikista, taiteesta ja luonnosta.

"Jooga on elämäntaidetta ihmiskehossa"

Saralla on RYT 500 joogaopettajakoulutus, Shantin joogaopettajakoulutus ja Kundaliinijoogaopettajakoulutus, Taso 1.

 

Liv Avtar

Pauliina Kaivola (Liv Avtar Kaur) ohjaa Shantissa kundaliinijoogaa. Hän on harjoittanut kundaliinijoogaa vuodesta 2007, valmistunut kundaliinijoogaopettajaksi (KRI) vuonna 2009, ja suorittanut 2-tason viidestä modulista neljä. Pauliina on Shantin pitkäaikaisen opettajan Jivan Muktan oppilas.


"Olen etsijä ja todennäköisesti ikuinen opiskelija elämän ihmeellisellä polulla. Tieni on vienyt astanga- ja hatha-joogan kautta kundaliinijoogaan, joka koukutti ensi kerrasta alkaen. Se oli vastaus kysymykseeni, miten yhdistää tavallinen, usein stressaavakin työ, perheen touhut - ja samalla säilyttää rauha ja yhteys omaan sisimpään sekä löytää omasta itsestä kumpuava onnellisuus. Minulle kundaliinijooga on tavallisen ihmisen joogaa, jokapäiväinen elämäntapa kohti mielenrauhaa - missä tilanteessa ikinä sitten olenkin."


"Happiness is your birthright" - Yogi Bhajan

 

Rosa

Rosa on nyt äitiyslomalla.

Hän ohjaa erityisesti äitiysjoogaa ja äiti&vauva -joogaa. Tunneilla keskitytään oman vahvuuden löytämiseen tasapainoisen mielen ja terveen kehon kautta. Rosa tuo tunteihin mukaan äitiyden kohtaamista armollisesti ja hyvinvoiden.

Rosa on valmistunut Shantin joogaopettajakoulutuksesta. Hän on itse pienen tytön äiti ja löytää parhaat seikkailut arkisista hetkistä. Tunneille voi tulla ilman aikaisempaa joogataustaa.

Löydä lempeyden ja ilon flow äitivuoteen jo raskaudesta lähtien.

 

Henna

Henna Heimonen on joogan ja liikkumisen monitaituri. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus eri joogan muodoista. Opettamisen Henna aloitti vuonna 2010 ja mukaan mahtuu monipuolinen kattaus eri opettajakoulutuksia. Hennan tunnit ovat voimakkaita, leikkisiä ja sallivia, ottaen huomioon jokaisen oppilaan ainutlaatuisuuden.
Henna on myös erikoistunut raskausajan ja synnytyksen jälkeiseen joogaan ja kuntoutukseen. Yhden lapsen vanhempana hän osaa samaistua äitiyden tuomiin haastesiin. Hän suhtautuu intohimoisesti saadessaan jakaa iloa, inspiraatiota ja hyväksyntää oppilailleen kohti tasapainoisempaa elämää.