Kylli

Kylli on joogakoulu Shantin omistaja ja pääopettaja. Hän on ammatiltaan fysioterapeutti ja joogaopettaja. Hänen lempeän leikkisillä hathajoogatunneillaan vahvistetaan ja notkistetaan sekä fyysisiä että henkisiä muskeleita. Kylli järjestää lukuisia hyvinvointimatkoja kotimaahan, Eurooppaan ja Aasiaan, sekä opettaa tulevia joogaopettajia Shantin joogaopettajakoulutuksessa.
"Ole kuin kynä Jumalan kädessä ja salli Hänen kirjoittaa kauttasi rakkauskirjeitä
-Äiti Teresa 

Marjaana

Marjaana ohjaa Shantissa monipuolisia hathajoogatunteja ja Yin-joogaa. Marjaanalla on useita eri joogaopettajakoulutuksia ja hän on Suomen ensimmäisiä yin-joogaopettajia. Shanti oli aikoinaan myös Suomen ensimmäinen joogakoulu, jossa aloitettiin viikottaiset yin-joogatunnit. Marjaana viettää puolet vuodesta Kreikassa toisessa kodissaan ja pitää siellä sekä Madeiralla joogakursseja. 

"Nyt saat salaisuuteni. Se on hyvin yksinkertainen: Ainoastaan sydämellään näkee hyvin. Tärkeimpiä asioita ei näe silmillä.” - Antoine de Saint-Exupéry

 

Miisa

Miisa opettaa Shantissa Astangajoogaa. Suhtaudun intohimoisesti joogan opettamisen lisäksi kokonaisvaltaiseen terveyteen ja hyvinvointiin. Tavoitteeni tunneilla on välittää oppilaille välineitä oman kehon ja mielen tasapainon ylläpitoon. "Stop acting so small. You are the universe in ecstatic motion."
-Rumi

Almer

Almer on monitaituri Tallinnasta. Hänen valtakuntaansa kuuluu tanssit afrikkalaisista rytmeistä kilpatanssiin. Hän villitsee shantilaisia  pitämällä villejä tanssitunteja sekä rauhoittavia soundhealingeja. Almer on opiskellut erilaisia kehon -ja mielenhuoltomenetelmiä Thaimaassa sekä sound healingia Australiassa, Itävallassa sekä Englannissa.

Salla

Salla ohjaa maanantai-aamussa hathaa, joka on hidasta, rauhoittavaa, vahvistavaa ja yksilölliset tarpeet huomioivaa. Salla tekee myös shiatsua, joogahierontaa, urheiluhierontaa sekä oppilastyönä osteopatiaa. Kehoterapian ja joogan yhdistäminen onkin hänelle loputon kiinnostuksen kohde. "Onni ei ole määränpää vaan tapa matkustaa."

http://www.virtapyorre.fi

Tarja

Tarja on valmistunut joogaohjaajaksi, energia-,äänimalja- sekä Soundful Yin -ohjaajaksi. Tämän lisäksi hän viettää aikaansa ulkoillen, samoillen ja polkujuosten - Aina kun mahdollista, luonnossa puita halailemassa.

Tervetuloa hoitamaan itseäsi, rentoilemaan ja huollettavaksi.

Koska #sinäolettärkeä

https://keijunkaula.webnode.fi/home/

 

 

Santtu

Santtu Heikkinen on buddhalaisessa opetuslinjassa koulutettu meditaatio- ja dharma-opettaja. Hän on opettanut meditaatiota vuodesta 2019. Hän on opettanut sekä Suomessa että netin välityksellä kansainvälisesti meditaatiota ja buddhalaisuutta niin kurssien, retriittien, kuin one-on-one mentoroinnin muodossa. Hänen erityisosaamiseensa lukeutuvat muun muassa buddhalaiset sydän- ja tunneharjoitteet, absorptiotilat (jhāna), sekä tyhjyysfilosofia. Santtu on opettanut kaikentasoisia harjoittajia vuodesta 2019. 

Santtu on myös harjoittanut taijia vuodesta 2014 ja opettanut sitä samaten vuodesta 2019. Hän toimii myös tietoisuuden filosofian väitöskirjatutkijana Helsingin yliopistossa.

https://niccolaggi.com

4 kerran JOHDANTO kurssi on maanantaisin klo 17-18.30 ~ 6.2. alkaen, 20.2. ei tuntia

4 kerran JATKO kurssi on maanantaisin klo 18.45-20.15 ~ 6.2. alkaen, 20.2. ei tuntia

Ilmoittaudu tekstarilla: 045-278 5454

Hinta 65€ / 60€ (opisk, työtön, eläke) Myös Shantin 10 x kortti käy

Tiia

Shantin suosittuja Kundaliinijoogatunteja ohjaa keskiviikko iltaisin ja perjantai päivisin ihana Tiia!

Lämpimästi tervetuloa tunneille! ❤

Tiia on kundaliinijoogaopettaja, tunnetyöskentelyohjaaja sekä sisäisen maailman opas. Erityisesti varjotyöskentely, haastavat tunteet sekä niiden integrointi osaksi itseä ja elämää ovat lähellä hänen sydäntään.
Kundaliinijoogaopettajana Tiia on moderni ja hänen ohjaustyylinsä on samanaikaisesti vahvaa ja tarkkaa sekä rauhallisen pehmeää. Hän kannustaa sinua tutkimaan omia ajatus - ja käytösmallejasi joogamatolla ja löytämään itsensä haastamisen sekä lempeyden välille tasapainon.

 

Sirpa

Jooga on ollut mukana elämässäni ilman taukoja noin 55 vuoden ajan. Valmistuin Suomen joogaopistolla hatha joogan ohjaajaksi ja opettajaksi. Ohjasin lukuisia ryhmiä yli 40 vuotta

Olen myös rentoutusterapeutti, joten pitkät ohjatut rentoutumiset kuuluvat aina harjoituksen loppuun.

Kun pari vuotta sitten ilmoitin lopettavani ohjauksen minua pyydettiin ja vaadittiin jatkamaan. Olen nyt aloittanut Shantissa seniorijoogan ohjauksen, josta olen innostunut ja kiitollinen. Ikääntyessä henkisyys on saanut yhä lisää tilaa ohjaamassani joogassa. Jooga on ollut minulle tie ihmisenä kasvamiseen ja rakkauteen. Mottoni voisi olla: JOOGA ON TIE TOTUUS JA ELÄMÄ

Sirpa ohjaa seniorijoogaa keskiviikkoisin klo 11-12.30 <3

Susku

Susku vetää Shantissa naurujoogaa kerran kuukaudessa maanantaisin klo 19:00-20:00. (kts. viikko-ohjelma)

Susku valmistui naurujoogaohjaajaksi vuonna 2015 ja on siitä lähtien käynyt naurujoogassa aina kun mahdollista. Hänen kykynsä heittäytyä ja hullaantua on tarttuvaa ja saa kaikki mukaan ilon aalloille. 🙂

Mira

Mira ohjaa maanantaisin ja keskiviikkoisin pilatesta, joka on kehoa kokonaisuutena vahvistavaa liiketerapiaa. Mira sai istumatyön tuomiin selkäkipuihin ja huonoon tasapainoon apua pilateksesta vuonna 2004 ja valmistui somaattisen pilateksen ohjaajaksi 2011. Miralle pilates ei ole vain treenimuoto vaan tapa olla kehossa. Mira myös havahduttaa sanoittamaan omaa sisäistä tunnelmaa Rauhan matkoilla.


”En halua muuta kuin, että kaikki oppisivat olemaan enemmän elossa”, Joseph Pilates

 

https://unelmientoteuttaja.fi/ 

 

Sini

Sini ohjaa Shantissa maanantai-iltaisin TRE:tä. TRE® (Tension, Stress & Trauma Release Exercise) on luonnollinen tapa purkaa stressiä ja kehon jännitystiloja. TRE on toimiva menetelmä rentoutumiseen ja palautumiseen sekä lisäämään omaa hyvinvointia, kehotietoisuutta ja itsetuntemusta.

Sini on koulutukselta insinööri, joogaopettaja, hyvinvointivalmentaja, TRE-, Sound Healing-ja luontoyhteysohjaaja. Rakastan tutkia kaikkea ihmismielen ja kehon kiemuroita ja mielestäni TRE on mahtava menetelmä löytää ja syventää yhteyttä itseen, toisiin ja luontoon. Lämpimästi tervetuloa tärisemään ja tutustumaan metkaan TRE-stressinpurkumenetelmään.

Minuun voi olla yhteydessä myös tilaus- ja yksityistuntien osalta.
040 5946901 / www.sinikarttunen.fi

Mottoni on: Elämä huolehtii suruista ja murheista, ilot pitää keksiä itse.